Herní výstava v obrazech: taková byla E3 2012
zdroj: tisková zpráva

Herní výstava v obrazech: taková byla E3 2012

16. 6. 2012 15:45 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kamerami vybavení návštěvníci E3 pořídí každý rok celou řadu zábavných, informativních a časosběrných záznamů, ze kterých se však kvůli všudypřítomnému hluku a efektům dá jen obtížně vysledovat, jakou měl daný ročník výstavy atmosféru. Na to byly, jsou a budou nejlepší fotky, které umí zachytit momentky, kolem nichž kamera jen ve spěchu švenkne, aby jí neunikla nějaká nesmírně důležitá událost. Na letošní E3 byl jako obvykle foťákem vybavený Pavel Dobrovský, protože má z nás všech nejbystřejší oko, nejrychlejší prst na spoušti... a nejlepší aparát, co si budeme namlouvat. Když se nám tedy Pavel čas od času ztratil z dohledu, bylo jasné, že někde za oponou netluče špačky, ale loví fotky, které odolají zubu času a jako ilustráky je v souvislosti s E3 2012 upotřebíme na Games i za pár let. Tak se podívejte, co nakonec objektivem Pavlova fotoaparátu prolezlo a odolalo při selekci vábení tlačítka "delete". A jen drobná technická: nezapomeňte si fotky rozklikávat, abyste viděli jejich plné verze!

Vidíte? VIDÍTE TO?! Né tu velmi milou a usměvavou ženskou, tu nálepku! Redakce Games.cz ocenila X-Com jako jednu z nejlepších her výstavy! O celé akci se dozvíte v následujících dnech.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Martin jen pár sekund poté, co jsme mu nakukali, že na tiskovce Electronic Arts se budou rozdávat plyšoví velitelé Shepardové. Zkuste se ho v podcastu zeptat, jestli si nějakého přivezl...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Herní novináři v poklidu čekají na zahájení E3, moudře debatují o tom, co uvidí a poznamenávají si klíčové informace od kolegů. Rozhodně jim nejde o to, aby nakradli všechny free tašky a propisky v dosahu. Wait... to je popisek pro jinou fotku. Tohle jsou asi jen will-blog-for-taška lidé.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nedotýkejte se vetřelců na zem spadlých

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Veronika (vlevo) a Maggie (vpravo) mají rády čokoládu, plávání a filozofii. O hrách toho prý moc neví, ale brigáda byla dobře placená. Bane, kecáme a vymysleli jsme si to..

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Typičtí taštičkáři druhý den výstavy: znavení čekáním na prezentaci NBA, kde možná něco dostanou, ale třeba taky ne. Vlastně určitě ne.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Swen Vincke ze studia Larian dostal poprvé v životě na E3 ocenění za nejlepší hru. Za jakou? Vlastně za dvě: Divinity: Original Sin a Dragon Commander.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Vidíte ten výraz poníženosti, nejistoty a naděje? Tak ten měl každý, kdo ke Kratosovi přišel.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Na autory South Parku jsme se těšili, jenže neměli na stánku THQ žádnou budku, ve které by dávali rozhovory, tak nám zbyly jen oči pro pláč a tenhle plakát.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva To boldly go where no hedgehog has gone before...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V deset začne střílet.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Hitman a sidekickové

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Mirek Buchta na stánku Bohemia Interactive celé dny trpělivě vysvětloval, jakže se ta ArmA hraje. Dobrá zpráva? Od rána do večera ukazoval a zájemců neubývalo. Špatná? Bolely ho nohy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Typický pohled na výstavištěk, jak ho jistě znáte z minulých let. Vevnitř se děly věci s velkým V, venku bylo ^%$#@! horko.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Podle ověřených zpráv vypukla v Miami těsně před E3 epidemie zombie nákazy. Na E3 se naštěstí dostala v neškodné podobě. Zombie hlavně tančily a dupaly po kytkách a ptaly se po ZombiU a DayZ.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Máme rádi lidi, kteří to mají v hlavě srovnané a napřímo řeknou, co si o tomhle světě myslí. Bach z toho má noční můry do dneška.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Tenhle pán to také řekl, jen nebyl součástí výstavy, ale jako agent křesťanského kultu se snažil vehementně a na dálku obrátit novináře a vývojáře na cestu pravdy, lásky a pacifismu. Poláček z toho má noční můry do dneška.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Videoherní novinář, vzor 42: vyrovnaný, sebevědomý, usměvavý - ten co pohrdne komfortem fatboye. Srovnej se slovníkovým heslem: Poláček před E3 a po E3.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pro ty tři z vás, které to zajímá...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Po uši ve hře.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Legrace s WiiU.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Ve velké hale byla menší hala a ta patřila Xboxu. Užívali si tu všichni a všechno.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Warthog byl možná pojízdný, ale netroufli jsme si to vyzkoušet, protože Dobrovský jednak nemá řidičák, a pak kolem chodil takový pán podobný šatníku a tvářil se hrozně nevrle.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
V pracovní době se pije, zvlášť, když jste u End of Nations. Dobrovský pochopitelně škemral, ale ani si nelízl.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Ufonské blues. Jedna ze vzácných příležitostí, kdy se kolem necouraly davy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Spec Ops: The Line měla pěkný stánek. Proto jsme ho vyfotili.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Pro tyhle fotky se obvykle používá popisek "momentka z výstavy." Takže momentka z výstavy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
A pro velký úspěch opět jedna momentka z výstavy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
No jo, fakt je to ještě jedna momentka z výstavy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
A tohle je úplně poslední momentka z výstavy.

Nejnovější články