Hexové neřesti z MechWarrior Tactics
zdroj: tisková zpráva

Hexové neřesti z MechWarrior Tactics

3. 3. 2012 14:54 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Ne, nic zásadně nového o MechWarrior Tactics známo není, ale první obrázky ze hry samotné jsou pro mě dostatečný důvod, abych vás s tímto chystaným titulem znovu otravoval. Možná trpím úchylkou na geometrické obrazce, ale pohled na bukolickou herní krajinku pokrytou sítí hexů mi způsobuje příliv adrenalinu do mozku a neobvyklou chuť si pořádnou, ale moderní, hexovku zahrát. Třeba screenshot, kde proti sobě stojí dvě čtveřice mechů a nad nimi se to jen hemží strategickými střelami krátkého doletu, to je normální hexové porno!

MechWarrior Tactics bude free-to-play záležitost zaměřená na online boje, které ale budou probíhat na tahy, takže jich můžete mít rozehráno klidně několik naráz a navíc u hry nemusíte prosedět celý den a noc, čekajíc na to, až se soupeř naobědvá, dá si kafíčko a konečně udělá svůj tah.

Jsem třeba zvědavý, jestli tvůrci počítají s podporou mobilních zařízení, abyste mohli v případě nutnosti nadefinovat pár parametrů a odeslat tah ve hře i na dálku, aniž byste se museli nutně logovat do hry. No, nechám se rád překvapit. Brzy se snad o hře dozvíme další podrobnosti, prozatím se můžete zaregistrovat na homepage, aby vám chodily updaty a obecně vám nic důležitého okolo hry neuniklo.

Nejnovější články