Horkých 72 hodin v Dead Rising (X360)
zdroj: tisková zpráva

Horkých 72 hodin v Dead Rising (X360)

28. 7. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Připravte se! Na konci září totiž povstane sama smrt a uniknout hordám jejích hnijícím masem páchnoucích nohsledů nebude snadné.

Jednomu by z toho mohlo být až k pláči, stejně jako ženě na jednom v velkého množství (43) nových ukázek v naší galerii. Dead Rising, tak se jmenuje hra, o které tu je řeč, a která slibuje brutální a intenzivní akci, čímž mimochodem vzbudila pozornost německých úřadů, takže vůbec není jisté, jestli se nakonec bude u našich západních sousedů prodávat. Jejím vývojem pro Xbox 360 se zabývá společnost Capcom. Ta navíc vypustila i skoro minutový filmeček zachycující hru v akci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dead Rising popisuje hrůzostrašné dobrodružství Franka Westa, nezávislého fotoreportéra na honu za životním sólokaprem. Frank se nepotřebuje honit daleko. Jeho příběh se začne rodit přímo před jeho očima a on sám bude chtě nechtě jeho hlavním protagonistou, ač si to zprvu možná neuvědomí. Ocitne se sám mezi stovkami, co stovkami - tisíci krvelačných zombií v rodném městě. Najde si útočiště v místním obchoďáku, který považuje za bezva místo pro pořizování snímků. Jen tři dny a vyzvedne ho tu pilot. Jenže tři dny jsou mnohem delší doba, než se může zdát. Brzy začne boj o vlastní přežití. Obchoďák totiž neodolá náporu nemrtvých mrtvol, kterých tu začne být plno. K boji se hodí cokoliv, co je po ruce. A je třeba také myslet. Navíc, co když je tu někde ještě někdo živý?
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články