IL-2 Sturmovik:Forgotten Battles v plamenech
zdroj: tisková zpráva

IL-2 Sturmovik:Forgotten Battles v plamenech

31. 12. 2002 18:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak to může dopadnout, když si v žáru emocí nedáte na Silvestra pozor a příliš vehementně se rozhodnete střílet rakety, znázorňují naše nové obrázky z dalšího leteckého simulátoru, který se Ubisoft chystá v novém roce vydat ;) Zatímco o Lock On: Modern Air Combat byla řeč níže, screenshoty, které vidíte v této zprávě, pocházejí z IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles.

Těžko říct, zda šlo v případě pádu He-111 o chybu pilota nebo neopatrnou či cílenou manipulaci se zbraněmi, nicméně je zřejmé, že muž, jenž zřítivší se stroj pilotoval, si užil pěkně horké chvilky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles vám nabídne 30 nových typů letadel. Během bojů se však můžete setkat ještě s dalšími asi 23 typy strojů. Všechny letadla budou podle toho, v jakém ročním období poletíte, vybavena adekvátním maskováním. Jak víte z našich dřívějších zpráv, Forgotten Battles byl původně plánován jako datadisk. Nakonec tvůrci dospěli ale k tomu, že by bylo lepší udělat z něj samostatnou hru. I tak však bude Forgotten Battles obsahovat vše, co IL-2 Sturmovik - všechna letadla včetně těch, co byly přidány spolu s addony a mapy (prostě kromě single-player a multiplayer misí, a 3 SP offline kampaní).
zdroj: GameSpy

ko

Nejnovější články