IL-2 Sturmovik, Zoo Tycoon, Rallisport Chall.
zdroj: tisková zpráva

IL-2 Sturmovik, Zoo Tycoon, Rallisport Chall.

9. 10. 2002 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste milovníky leteckých simulátorů a už jste dnes četli zprávu o tom, že Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe je gold, určitě jste zajásali.

My vám dnes uděláme radost ale ještě jednou, a to novými obrázky z dalšího projektu z řad leteckých simulátorů, tentokrát však od Ubisoftu. Název hry je Forgotten Battles a jde o oficiální datadisk k původnímu IL-2 Sturmoviku. Ten s sebou přinese mnoho novinek, např. dynamický systém kampaní, nové lokace, vylepšenou umělou inteligenci, nové jednotky a objekty, ad. Více naleznete v této novince.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
IL-2 Sturmovik galerie  ||  Marine Mania galerie  ||  Rallisport Challenge galerie

Ale aby o nic nebyli ochuzeni ani zarputilí pařani jiných žánrů, máme pro vás rovněž obrázky z posledího (druhého) datadisku k oblíbené Microsoftí budovatelské strategii, Zoo Tycoon: Marine Mania. Před pár dny byl tento titul dokončen a nyní je pomalu na cestě ke svým fanouškům, ke kterým by měl dorazit již na konci října. Jak název napovídá, budeme se tentokrát pohybovat ve světě vodních/mořských živočichů. Těch do hry přibude celých 22. Opět přibude i pár tématických dekorací a dalších drobností, které by měly přilákat a uspokojit i ty nejnáročnější návštěvníky vaší zoo. Na druhou stranu bude nutné dohlížet také na potřeby vašich svěřenců, takže i nyní se budete muset snažit pro ně vybudovat ten nejlepší domov. Tentokrát však půjdete nejen do šířky, ale také do hloubky. Některá vaše zvířátka totiž milují hlubokou vodu a jiná zase spíše mělko.

A do třetice jsme si pro vás shromáždili balík nových screenshotů z nadcházejícího závodního titulu Rallisport Challenge od Digital Illusions. Její na Vánoce (možná ale i dříve) chystaná PCéčková podoba je sice přímým portem z Xboxu, avšak bude se v některých maličkostech odlišovat. Např. se můžete těšit na čtyři extra vozidla nebo multiplayer až pro čtyři hráče. Čtyřka je asi šťastným číslem tvůrců, neboť hra obsahuje také čtyři typy rallye tratí v různých prostředích (vysokohorské, lední rallye, rallyecross či tradiční rallye). Pod kapotou můžete najít motory oblíbených značek jako Audi, Citroen, Lancia, ford, Subaru a Mitsubishi. Rallisport Challenge vám nabídne i několik super vozítek - modifikovaná verze Toyota Tacoma Track a Suzuki Grand Vitara. Celkově se podíváte na 48 tratí ve východní Africe nebo na americkém pacifickém pobřeží.
zdroj: GameOverGameSpyCVG

ko

Nejnovější články