Jistá budoucnost v onlinovce Neocron
zdroj: tisková zpráva

Jistá budoucnost v onlinovce Neocron

6. 9. 2002 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velice pěknou vstupenkou do virtuálního světa Reakktoru jsou zejména tedy ty poslední (myšleno nejnovější) obrázky z jejich připravované online akce - Neocron.

Tato masivně multiplayerová akční RPG vám předvede těžce cyberpunkový svět v podobě, kterou jste doposud mohli vidět spíše ve first-person střílečkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Stroj času, který by vás mrsknul do budoucnosti, ještě nikdo nevynalezl, a tak jestli máte zájem, nechte se spolu s dalšími tisíci hráči od podzimu unášet touto hrou až na konec třetího tisíciletí, do 28. století. Neocron je název toho největšího města ze všech metropolí poskytujících poslední útočiště na tomto světě a vy se v této hře stanete jeho zcela regulérním obyvatelem. Jak se dál rozhodnete v Neocronu postupovat, bude záviset jen a jen na vás. Buďto se pustíte do různých dobrodružství anebo se prostě jen začleníte do "normálního" života v této realitě. Normálního samozřejmě v rámci možností doby, na níž se poznamenalo obrovské přelidnění planety, nekonečné válčení a samozřejmě i znečištěná atmosféra, to všechno z tohoto kdysi krásného místa udělalo toxickou pustinu téměř bez života. Vše co se nějak udrželo při životě, po čase soužití s radiací, zmutovalo...
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články