Kingdom Come ukazuje krásy realistické krajiny na sadě nových obrázků
zdroj: tisková zpráva

Kingdom Come ukazuje krásy realistické krajiny na sadě nových obrázků

5. 5. 2015 12:25 | Obrázky | autor: Honza Konfršt |

České studio Warhorse se chlubí novými obrázky ze svého historického RPG Kingdom Come: Deliverance. Na těch můžete vidět povědomou krajinu s hradem, hlubokými hvozdy i osadami, prostě to, s čím si tuto hru v posledních měsících spojujeme. Co na nich však rozhodně vidět nemůžete jsou kouzla, čáry, draci a jiné součásti fantasy koloritu – pokud je toto vaším šálkem kávy, tak raději vyhlížejte nadcházejícího třetího Zaklínače. Warhorse nás spolu s novou dávkou obrázků zároveň opětovně zvou k vyzkoušení technologické alfaverze hry pro PC.

Do té je možno naskočit při finančním podpoření hry minimálně na úrovni barona, což znamená poslat autorům 45 dolarů. Technologická alfaverze hry představuje odlišný přístup než jaký nabízejí ostatní vývojářská studia a slibuje přinést relativně vyladěný zážitek, pochopitelně ale patřičně ořezaný – vyzkoušení hry spočívá pouze v užitých technologiích, samotných herních mechanismů je, alespoň prozatím, minimum.

Jak je z předešlých řádků jasné, zafinancovat titul a podpořit jej můžete ještě nyní. Hru, ovšem bez přístupu do alfy, můžete mít za 25 dolarů. Warhorse vybralo již téměř 2,5 milionů dolarů, další stretch goals však vypisovány nebudou, protože by hra svými extra prvky přetekla nad rámec vývojového plánu. Tvůrci se plánují zaměřit na to, co doposud stihli naslibovat a nechtějí se zatěžovat dalšími přísliby dodatečného obsahu.

Kingdom Come: Deliverance by měla dorazit ve druhém až třetím kvartále příštího roku, a to na PC, Mac, Linux, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články