Kočkopes Magrunner ukazuje krásy sci-fi Cthulhu na obrázcích
zdroj: tisková zpráva

Kočkopes Magrunner ukazuje krásy sci-fi Cthulhu na obrázcích

29. 3. 2013 13:04 | Obrázky | autor: Adam Homola |

Poměrně zvláštní mix žánrů a témat jménem Magrunner se nám představil už v červenci minulého roku, kdy si tvůrci z 3AM řekli o dofinancování už hotové hry. Za pomoci hráčů ji chtěli ještě vylepšit a doladit a teď, po více jak půl roce, nám předkládají šestero nových obrázků. A že se mají čím chlubit.

Magrunner jede na Unreal Engine 3, takže jisté kvality jsou zaručeny a na tak malý projekt od menšího studio hra vypadá dost dobře. Mnohem zajímavější je už ale samotné zpracování témat, se kterými bude hra operovat - směsice sci-fi Cthulhu, magnetismu, Portalu a logické hry postavené na fyzice v FPS kabátku, to tu zase tak často nemáme.

Na nových obrázcích se můžete podívat na hlavního hrdinu Daxe a pana vědce Xandera, který je jeden z lidí odpovědných za tréninkový program, ze kterého vzešel právě Dax. Vedle toho uvidíte i nová prostředí a jednoho “Dark Younga” - nebezpečnou Cthulhu potvoru, na kterou nebudete muset vyzrát raketometem, ale řešením logických hádanek a puzzlů v bludišti různých tréninkových místností. Sami tvůrci popisují v tiskové zprávě Magrunner jako “action/reflexion” hru, která vyjde na PC, PlayStation Network a Xbox Live v druhém kvartálu tohoto roku.

Nejnovější články