Kresby z údajného nového projektu od tvůrců Killzone naznačují postapo akci pro více hráčů
zdroj: tisková zpráva

Kresby z údajného nového projektu od tvůrců Killzone naznačují postapo akci pro více hráčů

16. 9. 2014 18:10 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Guerilla Games se na nějak čas rozloučili se sérií Killzone a logicky tedy pracují na nové značce, která by se podle dostupných spekulací a náznaků mohla jmenovat Horizon. Dle inzerátů by součástí hry mohly být mikrotransakce (ale kde dnes nejsou?) a nyní se na čínském herním fóru A9VG objevily kresby, které údajně pochází právě z Horizon.

Jde tedy o zcela neověřenou informaci, ale možná i na tomhle šprochu je trocha pravdy. Pokud kresby skutečně pochází z Horizon, znamenalo by to, že nás čeká multiplayerová bitka s robotickými dinosaury. Z modrého obrázku je zjevné, že by hra kombinovala moderní a fantasy prvky, respektive by mohlo jít o postapokalyptický svět. Ostatně, kde jinde by robotičtí dinosauři proháněli srnky?

Když se podíváte na postavy, uvidíte lučištnici s moderním kladkovým lukem a ve fantasy hábitu. Dále pak pseudovikinga ve vlčí kůži se sekerami a revolverem a nakonec akčního reka s kopím, který má ale pro změnu taktickou vestu a něco, co nápadně připomíná spodní díl samurajské zbroje.

Pokud jde skutečně o kresby z nové hry od Guerilla Games, vypadá to na postapokalyptickou akci pro víc hráčů. Ostatně by tomu napovídala i ona zmínka o sociálních funkcích a mikrotransakcích.

horizon zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články