Lamborghini FX, Space Hack, The Movies
zdroj: tisková zpráva

Lamborghini FX, Space Hack, The Movies

13. 5. 2004 13:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před pár dny jsme vám představili novou závodní hru, která vzniká v dílnách studia Milestone - Lamborghini FX.

Má jít o akční arkádu s vozy značky Lamborghini a ačkoli má tento titul vyjít už letos v létě neměli jsme zatím k dispozici žádné ukázky, které by jej trochu více přiblížily. Nyní už je máme a tak vám je nabízíme. Jednak jde o ukázky přímo ze hry (konzolové verze) a pak také o artworky znázorňující některé z vozů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Lamborghini FX galerie  ||  Space Hack galerie  ||  The Movies galerie

Nové screenshoty na vás čekají také v galerii ke hře Space Hack, od polského Rebelmindu (tvůrci hybridní hry GROM). Space Hack je akční sci-fi RPG s 45 levely, odehrávajícími se v pěti různých prostředích. V této hře se potkáte se 40 druhy kreatur tří ras. K dispozici budete mít nejrůznější moderní zbraně a technologie. Více se o této hře můžete dozvědět na oficiálních stránkách, které byly opět aktualizovány o nové informace.

A nakonec se ještě podíváme, jak probíhá natáčení filmů ve vašem budoucím filmovém studiu ve hře The Movies, nejnovějším počinu Petera Molyneuxe a týmu Lionhead Studios. Tento titul by měl vyjít snad ještě letos v zimě. Molyneux ve svém rozhovoru pro GameSpy prozradil, že simulační část hry je prý z 90% hotová, AI a grafika jen z 85%, ale ještě je třeba se zaměřit zejména na dvě věci - jednak interface, který je hotov jen z poloviny a bude třeba ho zjednodušit a také bude ještě muset dojít k implementaci některých úkolů souvisejících s časovou linií hry.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články