Lavina obrázků z Fable: The Lost Chapters
zdroj: tisková zpráva

Lavina obrázků z Fable: The Lost Chapters

31. 7. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro vás, co se nemůžete dočkat PC verze úspěšné xboxové hry Fable, tu máme doslova lavinu nových screenshotů, které vás nechají do světa Albionu alespoň nahlédnout.

Jak už jsme na našich stránkách zmiňovali několikrát, Fable: The Lost Chapters s sebou hráčům přinese i celou řadu novinek, které se v její xboxové příbuzné nevyskytovaly. Tvůrci z Lionhead Studios říkají, že už během vývoje původní hry je napadala spousta zajímavých nápadů, které se prostě v momentě, kdy bylo jisté, že se budou zabývat i verzí pro Windows, rozhodli realizovat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Herní svět The Lost Chapters je například obohacen o novou zemi zvanou Northern Wastes. V této oblasti se nachází vesnice Snowspire, velmi nehostinné místo zvané Necropolis a řada dalších lokací vhodných k prozkoumání. Hlavní příběh je prý okořeněn spoustou nových zápletek a miniher a samozřejmě v něm našly své místo také četné nové kreatury. PCéčkáři se ale mohou těšit i na další věci, které mohou zpestřit jejich zážitek ze hry. Tvůrci totiž umožní do hry importovat obrázky, které půjde použít jako tetování vašeho hrdiny, apod. Také po grafické stránce má být tato hra znatelně lepší než její xboxová předloha. Navíc prý bude podporovat skutečně velká rozlišení.

Celkově má Fable: The Lost Chapters disponovat mnohem plnějším a bohatším světem s množstvím nových úkolů, takže prý bude ve výsledku asi o 30 % delší než její starší sourozenec. Z rozhovoru na stránkách GameCloud mimochodem vyplynulo, že každým dnem už bude titul hotov, takže se můžete pomalu připravovat na jeho vydání, ke kterému by mělo dojít na podzim.
zdroj: GameCloud

korgull

Nejnovější články