Malá pozvánka do hororové hry Pathologic
zdroj: tisková zpráva

Malá pozvánka do hororové hry Pathologic

16. 10. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio Ice-Pick Lodge zahájilo ve spolupráci s vydavatelskou společností Buka Entertainmentoficiální stránky svého nadcházejícího hororového počinu s mrazivým názvem Pathologic.

Díky tomu do naší galerie přibyl pořádný balík nových ukázek, z kterých přímo čiší děsivá a skličující atmosféra. Pathologic je uváděna jako adventura, ale zároveň nese prvky first-person akce a RPG. Její děj se odehrává v městečku, které bylo zamořeno jakousi smrtící tajemnou epidemií, "neviditelným" zlem. Hra pak pojednává o tom, jak do tohoto místa přijíždí tři cizinci ve snaze pomoci zdejším obyvatelům z neustále se dramatizující situace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Každý z těchto tří cizinců zvolí vlastní metodu postupu, nezávisle na sobě. Jedním je vysoce vzdělaný vědec, kterého sem pozvali autority z "vyšších míst". Druhý se sem rozjel pídit po strašlivém osudu svého otce. Třetím je žena, nebo spíš dívka, se zvláštní schopností léčit. Hráč si bude moci vybrat kteréhokoliv z těchto hrdinů. Cílem hry pak je porozumět a najít na tragickou epidemii lék. Na to vše však budete mít pouze 12 dní.

Průběh hraní je - ač je řeč o adventuře (pamatujte však že velmi neobvyklé) - nelineární. Jakmile si hráč vybere některého ze tří různých hrdinů, ostatní dva si jdou po svém a během hry na ně zcela určitě narazíte. Přestože mají stejný cíl jako vy, mohou mít zcela jiné představy o tom, jak ho dosáhnout, takže je klidně možné, že se vaše plány tu a tam zkříží. Podle nedávného preview magazínu Boomtown, který měl možnost vyzkoušet si hratelné demo obsahující kapitolu pátého dne příběhu, jde o titul s velkým potenciálem.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články