MMORPG Pirates of the Burning Sea odložena
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Pirates of the Burning Sea odložena

7. 9. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když si půjdete zasurfovat na stránky věnované masivně multiplayerovému projektu Pirates of the Burning Sea, zjistíte, že místo letos, se hra objeví až na začátku příštího roku.

Vývojáři, kteří si říkají Flying Lab, pro to mají vysvětlení - období před Vánoci, kdy měl být jejich titul vydán původně, je příliš stresující a vede člověka dělat zbytečné chyby. Kromě toho v tuto dobu vychází spousta jiných, velkých her a člověk se v té záplavě pomalu ztrácí. V případě MMORPG jsou navíc ty první dny a týdny po jejím vypuštění nejdůležitější. Důvod je tedy spíše strategický než ten, že by maníci z Flying Lab nestíhali. Čas, který tak získají navíc prý hodlají využít na různá vylepšení, dolaďování atd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Než se Pirates of the Burning Sea dostane do vašich rukou a přenese vás do několik set let staré minulosti, do nebezpečné karibské oblasti a doby objevování nových světů a válek vedených pro svrchované postavení, shlédněte nové obrázky, které na vás již čekají v naší galerii. Hra vám má dát volnost nejen co do role, kterou si v jejím světě můžete vybrat (nebudete omezeni třídami postaviček a vaše role bude vycházet ze zkušeností, které v průběhu nabudete), tak co do způsobu hraní. Pokud jde o betatestování, o datu zahájení zatím nepadlo slovo. Vývojáři prý ještě nemají představu, nicméně s tím rozhodně počítají.
zdroj: BluesNews

ko

Nejnovější články