Námořní akce Swashbucklers: Legacy of Drake
zdroj: tisková zpráva

Námořní akce Swashbucklers: Legacy of Drake

12. 6. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Akella je známá pro svou lásku k lodím, modrým hlubinám a nejspíš také pirátům, a tak ani další z jejích titulů se tomuto všemu nevymyká.

Nová hra, která ponese na své krabičce logo zmíněné společnosti, se jmenuje Swashbucklers: Legacy of Drake, je postavena na technologii RenderWare 3.6 a tak, jak ji tvůrci popisují, by se nechala zařadit do žánru akčních adventur z pohledu třetí osoby, ale i námořních simulací. Jak by měla zhruba vypadat, můžete vypozorovat z naší galerie, kde je k dispozici několik prvních ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh Swashbucklers: Legacy of Drake vypráví o mladém kapitánovi Abrahamu "Nightingale" Greyovi a jeho snaze získat legendární poklad Francise Drakea. Hráč se vžije právě do jeho role a ujme se tak jeho šalupy, aby mohl brázdit krví zbarvené vody Karibiku. To vše kvůli zlatu a slávě. Velká část hry se zaměřuje na námořní souboje, ale neméně důležitá budou i samotná dobrodružství hlavního hrdiny, během kterých se dostanete také na pevninu, budete rabovat vesnice, ostřelovat města, případně se budete snažit uniknout ze svého vězení, apod. Swashbucklers má být výhradně single-playerovou hrou.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články