Návrat slonů v Age of Empires III: Asian Dynasties
zdroj: tisková zpráva

Návrat slonů v Age of Empires III: Asian Dynasties

27. 6. 2007 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na podzim chystaný přídavek Asian Dynasties přinese do Age of Empires III mimo jiné možnost ujmout se Indie a v rámci herní kampaně ji provést dobou Sepojského povstání proti britské Východoindické společnosti v polovině 19.

století. Pro hráče to bude znamenat boj proti jednomu z nejlépe vyzbrojených nepřátel ve hře, k jehož porážce bude za potřebí využít všechny novinky datadisku. Jednou z nich bude jistě vítaný návrat slonů v podobě válečných jednotek, uzpůsobených pro různé situace (Siege Elephants, Flail Elephants atd). Mezi pěti Divy světa, které budou Indové moci postavit, se objeví pevnost v Ágře nebo slavné mauzoleum Tádžmahal, poskytující možnost zastavit na čas probíhající boje.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přes konzulát budete moci uzavřít spojenectví s jednou ze zámořských mocností Evropy a těžit z výhod, které to s sebou přinese. V případě Indie dostanete na výběr z Velké Británie, což zvýší útočné schopnosti vašich jednotek, Francie, jejíž přínos bude spočívat v rychlejší sklizni, dále Portugalska, Francie a Osmanské říše. Spojencům budete taktéž výměnou za technologickou a vojenskou výpomoc vyvážet čaj, hedvábí a koření. Samotná hra za Indy přinese ještě několik drobných změn, třeba že cvičení nových vesničanů vás bude stát dřevo namísto jídla. Autoři samozřejmě neopominuli ani to, že pro tamní obyvatele jsou krávy posvátnými zvířaty: vesničané je tedy nebudou jíst, zato jim budete moci přikázat postavit Sacred Field, kde se vlastnictví krav přepočte na extra zkušenosti. Age of Empires III: Asian Dynasties vyjde na podzim tohoto roku.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články