Nebezpečný svět v Hard Truck: Apocalypse
zdroj: tisková zpráva

Nebezpečný svět v Hard Truck: Apocalypse

19. 7. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Nival Interactive včera oznámila spuštění oficiálních stránek jednoho ze svých nadcházejících projektů, kterým je akční RPG Hard Truck: Apocalypse studia Targem Games.

Možná jste to nezaznamenali, ale jde už o druhou změnu názvu od letošního dubna, kdy došlo k ohlášení vývoje tohoto projektu. Úplně původně se jmenoval ExMachina, později byl překřtěn na Hard Truck: Apocalyptic Wars, až je z toho nyní Hard Truck: Apocalypse. Ale budiž. Důležité je, že se na této hře neustále pracuje, což dokazují mj. i nové screenshoty v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj Hard Truck: Apocalypse je zasazen do jedné z možných alternativních budoucností naší planety. Jak naznačuje podtitul, bude to ta méně šťastná alternativa s vidinou apokalypsy. Vy však uvidíte až její pozůstatky, ve kterých se pokusíte luštit tajemství ztracené civilizace, odhalit to, co lidstvo přivedlo ke zkáze. Něco takového alespoň naznačuje příběh, ovšem v podstatě půjde o to, že budete jezdit s těžce obrněným náklaďákem rozlehlým světem se spoustou vesnic a měst, bojovat s četnými nepřáteli, vydělávat peníze vyřizováním různých zakázek, abyste je mohli utratit za lepší zbraně a munici, bez kterých byste se dlouho naživu neudrželi. Vydání titulu očekáváme koncem roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články