Next-gen verze Grand Theft Auto V navýší počet hráčů v multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Next-gen verze Grand Theft Auto V navýší počet hráčů v multiplayeru

13. 11. 2014 18:35 | Obrázky | autor: Ladislav Loukota |

Vydání Grand Theft Auto V pro nové konzole je doslova za rohem (příští úterý 18. listopadu). Se všemi ohlášenými novinkami by však jeden ztratil přehled, co vlastně nabídnou PlayStation 4 a Xbox One verze, a co PC verze. Rockstar proto přispěchal se souhrnem informací, co na hráče v renovovaném Los Santos čeká, a má schované i pádnější argumenty, než jenom hezčí grafiku. 

V prvé řadě budou next-gen verze obsahovat first-person mód. Režim, který u předešlých GTA her nabízely jenom fanouškovské modifikace, tvůrci poprvé ukázali před týdnem a jeho použití je samozřejmě zcela dobrovolné. Kdo chce, může i na next-gen platformách hrát v pohledu osoby třetí.

Dále tvůrci navýší limit hráčů v multiplayeru skoro dvojnásobně oproti PS3 a Xbox 360 až na třicítku. Hráči se dočkají i nového editoru postav a dvojnásobné nabídky pro editor uživatelských misí.

Krom PS4 a Xbox One se GTA V ukáže i na PC, ale až 27. ledna 2015. Vývojáři rovněž žádají o zdrženlivost hráčů pokud jde o chyby ve hře těsně po vydání, a prý by už konečně měli dokončit i Heist režim, tentokrát pro všechny platformy. Ti, kteří by chtěli přidat pár obrázků a porci PR omáčky navíc, si zde mohou přečíst původní vyjádření Rockstartu.

gta01 zdroj: tisková zpráva

gta zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články