Nová hororová adventura Pathologic
zdroj: tisková zpráva

Nová hororová adventura Pathologic

30. 3. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Buka Entertainment dnes oznámila novou hororovou adventuru pro PC - Pathologic.

Jejím vývojem se zabývá studio Ice-pick Lodge. Vydání je naplánováno na konec tohoto roku. Dusná atmosféra dýchá už ze samotného názvu projektu. Jeho příběh vás přivede do jednoho starodávného městečka, kde se během dlouhých věků vytvořila poměrně uzavřená společnost. Toto městečko jednoho dne postihne záhadná nákaza, která nemilosrdně zabíjí místní obyvatele. Ani všemocná věda nedokáže najít lék nebo přinejmenším aspoň vysvětlit, oč vlastně jde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jednoho dne do zamořeného městečka přijíždí tři cizinci. Prvním je velmi vzdělaný muž, vyznačující se ne zrovna citelným způsobem vyšetřování, který sem byl vyslán úřady. Druhého provází pověst geniálního chirurga. Jeho cílem je zjistit, co stálo za hrozným osudem jeho otce. A poslední postava je žena, resp. trochu výstřední dívka nadaná mystickými léčivými schopnostmi.

Vy si budete moci vybrat, kterého z hrdinů budete na jeho cestě doprovázet - čekají vás tedy tři kampaně. Ať se rozhodnete jakkoliv, další dva si půjdou po svých a dost pravděpodobně se vám pokusí postup komplikovat. Hra na vás má pověsit atmosféru neustálého nebezpečí a pocit beznaděje. Pojata má být z first-person perspektivy a nést prvky RPG. Město si bude žít vlastním životem, který budete ovlivňovat svou akcí. Každá z kampaní má mít několik různých konců.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články