Nové obrázky ze Zaklínače 2 berou dech
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky ze Zaklínače 2 berou dech

18. 2. 2011 13:42 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Na to, že chystaný Zaklínač 2: Vrahové králů vypadá více než dobře, jsme si tak nějak zvykli. CD Projekt svou lásku ke hře promítá do každého pixelu. Ale nové screenshoty dokáží vyloudit obdivné zatajení dechu i z netečného cynika. Sice je možné, že se nám hra v takovémto rozlišení bude sotva hýbat, ale tím si teď ten vizuální zážitek nebudeme kazit. Takže si užívejte pohled na Geralta s dalekohledem v obleku, který se hodně liší od té provařené dobrodruhovy kazajky. Všímáte si těch absurdních, ale úžasných detailů jako je šev na rukavicích a ohyby v kůži? Další obrázky i s komentářem najdete v článku.

Na dalším obrázku se Geralt plíží před nastoupenou temerijskou jednotkou, jíž za zády prosvítá padací brána. A na zádech opět dva meče.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jelikož se budou zabíjet králové, dojde i na ně, konkrétně tady je Foltest při inspekci vojáka se skvostně detailně zpracovanou zbrojí, opět se znakem království Temerie.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

A znovu Temerie, znovu král Foltest a tentokrát i Geralt. Jak vidno, podoba zaklínačského medailonu se od minule nezměnila – viz Geraltova hruď. Mimochodem, myslíte, že Foltest přežije?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

No a nakonec, protože je to přece Zaklínač, tu máme jednu polonahou rusovlasou ženštinu slovanského typu (Triss). A svíčku na pozadí. Tak takovéto grafické exkurzy si necháme líbit. 

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 2 vychází 17. května na PC.

Nejnovější články