Nové ukázky z real-time strategie Perimeter
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky z real-time strategie Perimeter

10. 4. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Něčím výjimečných real-time strategií není nikdy dost a tak jistě mnoho z vás, co jste tomuto žánru propadli, s napětím čeká na titul s názvem Perimeter.

Vyvíjí jej ruský tým KD Lab, který by měl být se svou prací hotov už během několika následujících týdnů, aby hru vypustil do obchodů v červnu tohoto roku. Hra, ze které vám můžeme nabídnout trojici nových screenshotů, se svým příběhem tak trochu podobá titulu Homeworld - pojednává o hrstce lidí, kteří se vydali prozkoumávat vesmír v lodích připomínajících pyramidu, tzv. "frames". Samotný děj Perimetru však probíhá na různých planetách, které se oni "dobyvatelé" snaží přetvořit a využít pro své potřeby.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jenže nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Vaše snažení se bude snažit komplikovat jedna mimozemská rasa - Scourge. A nejen to. To by ani nebyla lidská rasa, kdyby nakonec nepovstala sama proti sobě. Mezi nepřáteli tedy čekejte i příslušníky lidského kmene.

Jak víte už z mnoha našich dřívějších zpráv a rozhovoru, nejunikátnějším prvkem a základem hry je přeměna terénu planety, čímž budete získávat energii potřebnou na budování své civilizace a zejména pak také pro vytvoření ochranného neproniknutelného štítu nad vaší základnou, tzv. Perimetru. Řízenou přeměnu terénu (k deformacím krajiny může docházet i vlivem přírodních vlivů) lze využít i pro účely obrany - obranné valy, příkopy, apod. Další zajímavou vlastností titulu je systém nanotechnologií, který výrazně odlišuje zdejší způsob vytváření jednotek od jiných her. Zprvu máte k dispozici klasické jednotky, jako vojáky, techniky a důstojníky, ale jak budete postupně vyvíjet nové technologie, můžete tyto základní jednotky nechat přeměnit v lepší. Hra skýtá v tomto ohledu mnoho možností. K těmto přeměnám navíc může docházet například i za letu, což může být jistě zábavná podívaná.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články