Obrázky a specifika z PC verze Deus Ex: Human Revolution
zdroj: tisková zpráva

Obrázky a specifika z PC verze Deus Ex: Human Revolution

5. 5. 2011 18:32 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Update (18:32) Deus Ex: Human Revolution nabídne i 3D, DX11 a více monitorů pomocí Eyefinity....

Update (18:32) Deus Ex: Human Revolution nabídne i 3D, DX11 a více monitorů pomocí Eyefinity. Podpora DirectX11 je skoro u tohoto projektu samozřejmostí, 3D pak jistě potěší ty, kteří do této technologie investovali. K technologii poznamenal Jurjen Katsman „Používáme mozaikování. Hlavně díky tomu vylepšujeme obrysy postav, ale používáme jej i na některé předměty. Jelikož je zde hodně interakce s postavami, je tohle vylepšení pro vyprávění klíčové. Hra by měla na PC pořádně využívat vícejádrových procesorů, což by mělo vést k lepšímu výkonu i na slabších strojích. Nu a pokud máte k dispozici AMD Eyefinity, tak si můžete připojit až pět monitorů a vše si pěkně dát do širokého úhlu a být zase o něco víc ponořeni do hry.

Jak nám současná generace konzolí úspěšně stárne, začínají vývojáři v případě řady multiplatformových projektů stále více hovořit o specifických úpravách pro PC verze - Deus Ex: Human Revolution nevyjímaje. Krom tří nových obrázků právě z PC verze už tedy víme, že byla ve vývoji souběžně s konzolovými a byla jí věnována stejná pozornost, přestože právě PC verze vyžaduje největší míru specifických úprav, jak se PC Gameru svěřil Julien Bouvrais z Eidosu. V uživatelském rozhraní tedy nenajdete volbu „Stiskni start“ nebo něco podobného, některá menu (volba zbraní) budou v PC verzi vypadat úplně jinak, nabídnou podporu drag & drop či skrolování myší. A hackovací minihra bude mít v PC verzi zcela jiné rozhraní.

Chybět nebude volba míry anti-aliasingu i kvality stínů nebo možnost zapínat/vypínat různé efekty. PC verze navíc přinese lepší stíny obecně, realističtější ambientní efekty, podporu 3D a že bude možné jednotlivé ovládací prvky v plné míře přemapovat, to už snad ani není třeba dodávat. Další podrobnosti o specificích PC verze se dozvíme ještě před vydáním, mezitím zkontrolujte kvalitu grafiky na trojici nových obrázků nebo ještě jednou prolétněte systémové požadavky.

 

 

Nejnovější články