Obrázky z remasteru Day of the Tentacle ukazují vyhlazenou grafiku a stejnou stylizaci
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z remasteru Day of the Tentacle ukazují vyhlazenou grafiku a stejnou stylizaci

26. 10. 2015 18:23 | Obrázky | autor: Honza Konfršt |

První obrázky z loni oznámené HD verze kultovní adventury Day of the Tentacle z roku 1993 naznačují, jakou úroveň grafických uprav mohou fanoušci očekávat, až hra příští rok vyjde pro PC, Mac, Linux, PS4 a na Vitu.

Hezky zpracované přímé porovnání scén z původní hry a z originálu najdete třeba u kolegů na Polygonu, ale podívat se na obrázky z nové verze můžete i v naší galerii. Rozdíl v grafice je patrný - je krásně vyhlazená a podtrhuje parádní stylizaci, která se hráčům líbila tehdy a měla by i dnes. Do jaké míry zůstane při vývoji remasteru jenom u kompletního vyhlazení grafiky a znovu nahraných zvuků a hudby, to se teprve uvidí.

Double Fine sice slíbili i drobné úpravy, aby se hra lépe hrála, ale zatím se nevymáčkli konkrétně. Navíc tak do hry, pro tuhle chvíli stoprocentně, zabudují komentáře na konto hry od členů původního týmu a upravené/moderní ovládání. S ohledem na kvality původní hry, které zub času nenahlodal, jak se můžete podívat třeba v našem retro gamesplay, by to ale mělo úplně stačit.

Nejnovější články