Odhalení prvního DLC pro Risen 2 a k tomu nové obrázky
zdroj: tisková zpráva

Odhalení prvního DLC pro Risen 2 a k tomu nové obrázky

31. 1. 2012 14:50 | Obrázky | autor: Adam Homola |

Aktualizováno: Připravované RPG Risen 2: Dark Waters s pirátskou tématikou se připomíná sérií pěti nových oficiálních obrázků. K vidění jsou na nich souboje, piráti, lodě a další ikonická pirátská témata, která nová hra od Piranha Bytes (tvůrců série Gothic) začlení do svého specifického pojetí RPG žánru. Vydavatel Deep Silver dnes také formou tiskové zprávy oznámil první DLC pro Risen 2 s názvem Treasure Isle. Pokud si Risen 2 předobjednáte, dostanete Treasure Isle zcela zdarma. Jeho cena pro standardní zakoupení hry pak bude 800 MS bodů/8 liber.

Treasure Isle nabídne speciální linii příběhových úkolů, ve které půjdou hráči po legendárním pokladu kapitána Steelbearda. Tento úkol bude navazovat na první Risen a má uzvařít tuto příběhovou linku “vzrušujícím zakončením.”

Příběh DLC se bude točit kolem kuchaře Harloka, který pracuje na Steelbeardově lodi Elenor. Harlok ukradl tajné indicie, které vedou k pirátskému pokladu kapitána. A právě s pomocí hráče bude moci Harlok poklad získat.

Treasure Isle slibuje zbrusu nový ostrov, nová prostředí, puzzly, poklady a tajemství. V DLC bude také jeden exkluzivní legendární předmět, který hráči natrvalo zvýší statistiky. Nové obrázky z DLC Treasure Isle a nejenom z něho najdete v galerii.

Nejnovější články