Oznámení Trackmania Nations
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Trackmania Nations

5. 12. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Neděste se, nejde o další přídavek, který by v situaci kolem Trackmanie udělal ještě větší chaos, nýbrž máme co dočinění se zcela novým a svým způsobem velice unikátním počinem.

Trackmania Nations zdroj: tisková zpráva Trackmania Nations se stane volně stažitelnou a samostatně spustitelnou hrou, vytvořenou speciálně za účelem turnaje v elektronických sportech Electronic Sports World Cup. Jeho finále se uskuteční začátkem léta v Paříži, kde budou hráči této verze Trackmanie z 50 zemí bojovat o ceny v hodnotě 40 tisíc dolarů, podobně jako v jiných soutěžních titulech ESWC 2006 typu Warcraft III, Counter-Strike 1.6, Pro Evolution Soccer 5, Quake IV nebo Gran Turismo 4.

Oproti dosavadním dílům této závodně-budovatelské série bude Trackmania Nations obsahovat jen prostředí stadionu. Vozy jako Formule 1 nebo bugina (viz obrázky) mají mít realističtější a vzájemně odlišné jízdní vlastnosti. Pochopitelně bude přiložen i editor okruhů s novými kostkami (avšak bez dekorací nebo tunelů) a také půjde ukládat či upravovat opakované záznamy, což se při multiplayerových kláních šikne obzvlášť. Ti z vás, kdo vlastní Trackmanii nebo Trackmanii Sunrise, navíc budou profitovat z dodatečných, zatím blíže nespecifikovaných prvků. Ryze multiplayerový titul Trackmania Nations by měl být uvolněn zdarma k downloadu v lednu 2006 díky financování od vydavatelů Deep Silver a Focus.

zdroj: Factornews

jd

Nejnovější články