Perimeter: Emperors Testament koncem srpna
zdroj: tisková zpráva

Perimeter: Emperors Testament koncem srpna

3. 8. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už na konci srpna má přijít na americký a skandinávský trh hra Perimeter: Emperor's Testament, která navazuje na netypickou sci-fi real-time strategii Perimeter vývojářů z KD Lab z roku 2004, jež se sice nijak výrazně neprosadila, nicméně ty, co jí viděli, vesměs nadchla (naše recenze - 85 %).

V případě Emperor's Testament jde vlastně o samostatný datadisk, který otevírá nové stránky historie Exodu. Příběh jsme tu ostatně rozebírali minule. Dnes vám můžeme nabídnout sadu nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Singleplayerová kampaň Perimeter: Emperor's Testament má čítat 25 misí, které slibují nejen novou grafiku, ale především pak nové budovy, jednotky a v neposlední řadě také čerstvý soundtrack. V multiplayerové části se dočkáte tří nových map. Co do způsobu hraní hra nicméně, jak se zdá, nepřináší nic moc nového. Začnete tradičně se svou základnou zvanou Frame a několika jednotkami schopnými úprav terénu. Ty začnou pracovat na transformaci okolí, aby se zde následně mohly začít stavět generátory energie, výzkumné laboratoře, obranné struktury a další. Když dojde ke konfliktu s nepřítelem, přijdou na řadu speciální bojové jednotky, které lze proměňovat v závislosti na aktuálních potřebách.
zdroj: Gamepsot

korgull

Nejnovější články