Pirates of the Burning Sea info
zdroj: tisková zpráva

Pirates of the Burning Sea info

7. 1. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Masivně multiplayerová RPG s názvem Pirates of the Burning Sea právě prochází intenzivním betatestováním (délka jeho trvání zatím není známa), kterého se prý účastní několik desítek hráčů.

Podle slov vývojářů (v rozhovoru na GameCloud) zatím vše probíhá dobře, ohlasy testerů na hru jako takovou jsou údajně kladné. Převážnou většinu hry tvoří námořní bitvy, od čehož se odvíjí také výběr tříd postaviček - námořní důstojník, dobrodruh a pirát. Vaše volba v tomto ohledu určuje, k jakým lodím, schopnostem a vybavení budete mít přístup.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Lodě jsou zde trojího typu - tzv. "Scout", "Hunter", "Dreadnought". První jsou rychlé, snadno ovladatelné a nepoutají pozornost. Na duhou stranu trochu zaostávají co do zbraní. Druhý typ je naopak stvořen pro boj, jsou dobře ozbrojené, něco vydrží a poměrně dobře se s nimi manipuluje. Třetí jsou nejničitelnější, ale také velmi těžkopádné a pomalé. Abyste mohli daný typ lodi ovládat, musíte vládnout určitými schopnostmi. Vlastnit můžete i více lodí (třeba i více typů) a pak se mezi nimi v docích přepínat. V případě potřeby můžete v tomto smyslu i různě reorganizovat své schopnosti, což vás ovšem bude něco stát.

Na cestách po herním světě Pirates of the Burning Sea se potkáte s mnoha NPC. Některé z nich budou přátelské, jiné půjdou proti vám. To ony vám budou zadávat úkoly a některé z nich vás mohou provázet po celou dobu vašeho herního života. Mise mají být velmi rozmanité. Od nájezdů na konvoje, blokád přístavů, po špionáže, atd. Boje (často PvP) probíhají v reálném čase a mají taktický charakter. Hráč má veškerou akci plně v rukách. Bojovat se ale nebude pouze na moři. Některé záležitosti se mohou odehrát stejně dobře na souši.
zdroj: GameCloud

korgull

Nejnovější články