Pirates of the Burning Sea - pohlednice z Karibiku
zdroj: tisková zpráva

Pirates of the Burning Sea - pohlednice z Karibiku

12. 1. 2007 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nový design oficiálních stránek a sadu nových screenshotů z nadcházející masivně multiplayerové dobrodružné online RPG Pirates of the Burning Sea odhalila společnost Flying Labs.

Projekt momentálně prochází fází beta. Zatím sice neveřejnou, ale můžete se do ní přihlásit i vy, pokud máte zájem. Stačí se zaregistrovat do oficiálního diskusního fóra a vyplnit přihlášku. Spuštění hotové hry se předpokládá na červen tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pirates of the Burning Sea vás přenese pár set let zpátky do minulosti, a to do 20. let 18. století, kdy vody Karibiku brázdily pirátské koráby. Herní svět má tvořit více než stovka přístavů a čtyři národy/frakce - Francie, Španělsko, Británie a piráti. Hráči se budou moci stát kapitánem námořnictva, anebo dobrodruhem, který si na své živobytí vydělává spíše podvratnou činností. Sami budete moci vlastnit loď. A nemusí to zůstat u jedné. Ovládání bude závislé na typu a větru. V prvním vydání hry se nemusíte obávat takových příhod, jako je hurikán, apod. V některém pozdějším updatu ale vývojáři plánují přidat i takováto překvapení. Ekonomická stránka hry má spočívat na vlastní výrobní iniciativě hráčů. Výrobu bude smět zahájit každý, kdo bude mít dostatečný počáteční kapitál. Všechny použitelné předměty ve hře budou pocházet z rukou hráčů a jejich cena se bude odvíjet od toho, kolik budou ostatní ochotni za danou věc zaplatit.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články