Podívejte se na kobylku Klepnu ze seriálu Zaklínač
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na kobylku Klepnu ze seriálu Zaklínač

17. 7. 2019 11:06 | Obrázky | autor: Václav Pecháček |

Netflix se pochlubil dalším obrázkem z připravovaného seriálu Zaklínač. Minule jsme se konečně mohli pěkně zblízka podívat na definitivní verze vedlejších postav, Geralta, Yennefer a Ciri, a teď konečně dozrál čas pro hlavní hrdinku: neohroženou kobylku Klepnu.

Jestli to bude jediná Klepna v seriálu, to je momentálně těžko říct, protože jak známo, Geralt tohle jméno dává všem svým koníkům a v knize je docela často mění, na rozdíl od toho z herního Zaklínače 3. Klepna na fotce je každopádně moc pěkná, hnědá s bílou skvrnou na hlavě. A Geralt se na ní nese jako pán.

Seriál Zaklínač Klepna zdroj: tisková zpráva

Uvidíme, jestli bude v seriálu vyvádět stejné psí kusy jako ve hře, kde se uměla teleportovat na střechy, zaseknout se hlavou dolů na plotě a dělat další úžasné triky, které by Geralt klidně býval mohl zpeněžit ve svém osobním cestovním cirkuse.

Kromě užitečné alternativy ke šlapání pěšky je na obrázku patrná i Klepnina druhá role coby nositelky Geraltovy bagáže. Navíc to vypadá, že vpravo dole se ukrývá stříbrný meč, který by měl správně spočívat právě v sedle, nikoli na zaklínačových zádech, jak se někteří s knihami neobeznámení diváci domnívali.

Datum premiéry se každopádně blíží. První sezóna dorazí koncem letošního roku a můžeme-li věřit drbům, začátkem toho příštího se začne pracovat na druhé.

Nejnovější články