Podívejte se na první obrázky z Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na první obrázky z Dragon Age: Inquisition

26. 6. 2013 18:39 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

(Aktualizováno) Tvůrci z BioWare možná plánují vydání Dragon Age: Inquisition až na příští rok, ale svůj připravovaný titul se rozhodli poprvé ukázat už na E3, když vydali trailer, který jste asi všichni viděli. Ve snaze udržet třetí Dragon Age hru ještě chvilku v centru pozornosti, než se nad hrou zase zavře na pár měsíců voda, nyní zveřejnili sadu prvních obrázků ze hry, které prezentují stylizaci hry pod taktovkou Frostbite 3 enginu.

Jeden z obrázků se objevil na BioWare blogu u příležitosti představení Matta Komsthoefta, jednoho z programátorů. Zbytek pochází z All Games Beta a Centrumher.eu, ale jedno mají všechny čtyři momentky společné - pochází z E3 traileru.

Nejzajímavější ze čtveřice je přitom první screenshot - zjevně na něm sledujeme scénu z nějakého tažení, které vede ženština, co se mihla už v E3 traileru. Na stole nechybí nezbytná lebka, a pro válečné plány je důležité i beranidlo a lodě. Může jít o inkviziční tažení proti Grey Wardenům a kruhům mágů? Podělte se o své názory. Ostatně jsem si jist, že hráči světa Dragon Age dopodrobna znalí najdou spoustu drobných, užitečných detailů. Směle se pusťte do spekulací! A nezapomeňte se podívat i na zbývající tři obrázky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články