Pouštní bouře v Conflict: Desert Storm
zdroj: tisková zpráva

Pouštní bouře v Conflict: Desert Storm

4. 7. 2002 22:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Válka.

Vděčné téma mnohých strategií, RPGéček i akčních stříleček. Pivotal Games, kteří jsou dle svých vlastních slov převtělením Pumpkin Studios (Warzone 2100 pro PS2 a PC), mají nyní rozpracovanou týmovou akční strategickou hru s názvem Conflict: Desert Storm. Inspirací se jim stal konflikt v perském zálivu. Také z této hry máme pro vás dnes několik nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Conflict: Desert Storm bude vaším úkolem vést speciální jednotku a čelit hrozbě irácké republikánské armády. K dispozici budete mít různé zbraně, prostředky a mnoho dalšího, ale vzhledem k tomu, že je hra výráběna především proto, aby pobavila, nepočítejte s přílišnou autenticitou. I když budou mise leckdy vycházet ze skutečných událostí. Veškerá vozidla ve hře se vyskytující se budou ovládat vesměs stejně. Jde o to, že tvůrci nemají v úmyslu zatěžovat hráče učením se řídit každý prostředek zvlášť a ani záměrem jejich díla není vytvořit simulátor. Hra se bude odvíjet převážně z pohledu třetí osoby, ale když přijde např. na ostřelování, přepnete se do pohledu vlastního. V Conflict: Desert Storm si užijete jak divoké akce se zbraní v ruce, tak misí, jejichž hlavním cílem bude nepozorovaně se někam dostat. Přitom budete moci přebrat kontrolu nad kterýmkoliv členem své skupiny.

Otázka, zda se ve hře bude vyskytovat také multiplayer se přímo nabízí. Samozřejmě, že ano. Co se týče módů, vyřádit se můžete jak na kooperativním, tak v "deathmatch" a několika dalších. Conflict: Desert Storm už měla být podle původního plánu vydána. Došlo však k jejímu odložení až na podzim 2002 (září).
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články