Právě začíná uzavřená beta kacířské multiplayerovky Nosgoth
zdroj: tisková zpráva

Právě začíná uzavřená beta kacířské multiplayerovky Nosgoth

27. 2. 2014 19:43 | Obrázky | autor: Ladislav Loukota |

Ani všechny fatvy fanoušků Legacy of Kain nezastavily vývoj upírské free to play PvP akce Nosgoth a můžeme-li věřit dojmům na základě videí z hraní, nemusí to nakonec být až natolik špatná skutečnost. Možná si však chcete Nosgoth sami osahat a případně objevit jeho kvality nebo na ostatní alespoň vyčítavě křičet "Já vám to říkal!" A vzhledem k aktuálnímu otevření stavidel uzavřené bety k tomu máte příležitost. Registrovat se do uzavřené bety můžete za tímto odkazem.

Nosgoth působí jako variace na Left 4 Dead. Lidský a upírský tým se v asymetricky pojaté řežbě (lidi mají pušky, upíři bojují nablízko) snaží zvítězit v jednom z několika tradičních multiplayerových módů, zatímco všichni kolektivně klejí nad mikrotransakčními nabídkami na koupi +5 armor brnění. Vzhledem k tomu, že je hra zasazena do světa singleplayerovky Legacy of Kain, je o mediálně vděčnou spršku nadávek postaráno.

Do aktuální uzavřené bety bylo možné posílat žádost již od září (a stále to možné je), nyní se ukáže, do jaké míry se jim jejich tužby vyplnily. Vývojáři ze Square Enix obligátně slibují, že současná verze hry bude v průběhu bety masivně vylepšována. Přibudou nové mapy, mody, zbraně, třídy i obyčejné skiny.

Prozatím však vývojáři nepustili ni chlup ohledně data otevřené bety. Uspěje-li však nynější test, sázím, že se ho dočkáme co nevidět. K příležitosti nynějšího oznámení Square Enix pro zanícené hráče navíc vypustili palbu obrázků ze hry zachycujících různé třídy, které můžete vidět všude okolo.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články