Přehlídka lodí z chystané onlineovky World of Warships
zdroj: tisková zpráva

Přehlídka lodí z chystané onlineovky World of Warships

29. 11. 2012 18:08 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Jestli bude Wargaming po úspěchu tanků a předpokládaném úspěchu letadel pokračovat dosavadním stylem, tak po válečných lodích se postupně dostane přes náklaďáky a osobáky až k vysokozdvižným vozíkům a rudlům. Ale proč ne, když si to hráčstvo vyžádá. Nechme však budoucnost budoucnosti a podívejme se na vzrušující současnost, zhmotněnou první várkou obrázků z World of Warships.

Ano, nejsou to první obrazové materiály o hře. Už během letošního Gamescomu tvůrci vydali moc pěkné pohlednice, ale nepocházely ze hry, nýbrž z ruky šikovného arťase. Až dnes si své budoucí svěřence v chystané free to play onlineovce můžete prohlédnout v podobě, v níž se budou bořit do vln neklidného moře přímo ve hře.

Krom screenshotů však tvůrci z Wargaming s ničím novým nepřišli. Pořád tedy platí, že hra, zaměřená na bojové lodě 20. století, s testováním nezačne dříve, než po začátku roku 2013. Konkrétní termín doposud žádnému odpovědnému vývojáři z úst nevyletěl. A to samozřejmě hovořím o alfě, tedy první fází. Jak je u onlineovek zvykem, bude následně probíhat i beta, takže bych být vámi nepočítal se spuštěním hry v ostrém režimu dříve, než koncem roku 2013.

Ale což, zatím tu máte alespoň tančíky, které vývojáři zasypávají jedním obsahovým updatem za druhým, až to řadě fanoušků začíná mírně lézt krkem. Volají spíše po nových funkcích, jak se dočtete v článku Tomáše Junga z minulého týdne. A pokud jde o World of Warships, homepage vám toho zatím moc nenabídne, ale na fórech si alespoň můžete nad nedostatkem informací zoufat skupinově, a to vždycky člověka utěší.

Nejnovější články