První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint

8. 12. 2015 18:48 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Jsou tohle obrázky z třetího Zaklínače? Té hry, kde se oběšenci houpali na stromech, ghúlové ohlodávali mrtvoly na nedávných bojištích a vrcholem optimismu bylo město, kde zrovna všichni neumírali a netrpěli? Z prvních dvou obrázků k chystanému datadisku Krev a víno je jasné, že návštěva nové lokace, regionu Toussaint nás zavede do opravdu jiného „světa.“

Zjevně inspirovaný jižní Francií a trochu asi i Itálií, Toussaint nabízí malebná zákoutí plná zeleně, optimistické, barevné vesničky a všudypřítomné vinice, jimiž je tento region proslulý. Tenhle kousek kontinentu nezdevastovala válka a žije si tak trochu svým životem, se vší rytířskou pompou, okázalostí a politickými intrikami na všech úrovních.

Jenže pod tím vším se skrývá dávné, krvavé tajemství a tak si můžete být jistí, že barevná fasáda doplněná vůní špičkového vína brzy dostane nový, hemoglobinem obarvený nátěr. Ostatně, pokud sem bude muset zavítat Geralt, můžete si být jistí, že zde nezůstane kámen na kameni.

Na datadisku se ještě pracuje a k dostání bude v první polovině příštího roku. Počítat můžete samozřejmě s novou oblastí Toussaint, která bude řádné rozlehlá, se spoustou příběhů a to vše ve vizuálním pojetí, na jaké nejste z původní hry zvyklí.

Zaklínač 3: Divoký hon - Krev a víno zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články