První obrázky z Tomb Raider ukazují smrt, krev a špínu
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z Tomb Raider ukazují smrt, krev a špínu

31. 12. 2010 15:44 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Hororové scény jako ze Silent Hillu, krev crčící ze spousty ran a odřenin, přemíra špíny a bláto na těle i ve vlasech – a v obličeji bolestný výraz. První sada screenshotů z chystané akční adventure Tomb Raider podtrhuje tvůrci proklamovaný záměr vystavit Laru netušeným hrůzám a na to konto udělat ze hry samotné temné dobrodružství, kde boj o holý život bude ne na pořadu dne, ale na pořadu každé minuty.

Obrázky zveřejněné na webu GameInformer doprovází velký preview článek, který se objevil v lednovém čísle GI (už by mělo být v prodeji - info se brzy objeví i na webu) a konečně v plné míře odhalil všechna smrtelná nebezpečí, čekající na nezkušenou Laru Croft na neznámém ostrově, kde ztroskotá. A nebudou to jenom nástrahy drsné přírody, popřípadě důmyslné mechanismy dávno mrtvých civilizací, jako ve většině předešlých dílů. Jednou z hlavních hrozeb bude evidentně i náboženský či animistický kult, jak prozrazují obrázky, kde Lara prochází kolem obětních oltářů se svíčkami, podivnými kresbami na zdech a někdy i s čerstvě zavěšenými oběťmi. Jednou z nich bude na chvíli ostatně i sama Lara.

Co všechno si tvůrci z Crystal Dynamics pro reboot, restart, nové pojetí (jedno, jak to nazveme) Tomb Raider značky připravili, se dozvíme již brzy, první obrázky rozhodně vzbuzují zvědavost.

 

Nejnovější články