První obrázky ze Zoo Tycoon 2 ve 3D
zdroj: tisková zpráva

První obrázky ze Zoo Tycoon 2 ve 3D

18. 2. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Včera odpoledne jsme vás informovali o tom, že Microsoft se skutečně rozhodl po dvou datadiscích k jedničce vytvořit plnohodnotný druhý díl budovatelské strategie Zoo Tycoon, ve které je cílem obhospodařovat zoologickou zahradu.

Tato hra se navzdory skoro dvouletému stáří stále drží na vrcholu prodejnostního žebříčku v USA, takže se (narozdíl od MMORPG typu zrušené Mythicy) jedná o takovou sázku na jistotu, na které se určitě vydělají velmi slušné peníze. V době psaní včerejší zprávy nebyly k mání žádné obrázky, ale to už nyní neplatí, neboť v galerii na svůj okamžik slávy čeká půltucet screenshotů předvádějících Zoo Tycoon 2 poprvé ve třetím rozměru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pravděpodobně se nebude jednat o jedinou známou tycoon sérii, která letos prodělá hráči požadovanou obměnu do 3D, protože o tom samém se spekuluje v souvislosti s dalším dílem Rollercoaster Tycoonu, který má Chris Sawyer představit na květnové výstavě E3. Pokud stále platí lednové plány společnosti AT Computers, měl by u nás Zoo Tycoon 2 vyjít na podzim kompletně v češtině.
zdroj: WP

jd

Nejnovější články