První screenshoty z FIFA Football 2004
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty z FIFA Football 2004

9. 5. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce fotbalu letos Electronics Arts připravují nový FIFA Football 2004, ze kterého vám také můžeme nabídnout několik nových ukázek.

Hra bude obsahovat nový herní mód kariéry, jenž vám umožní doprovázet váš fotbalový tým od samých počátků až k vrcholu jeho slávy. pokud vám navíc vaši bližní jako soupeři už nebudou stačit, budete se moci připojit online k EA Sports a zkusit se zapojit do různých turnajů a utkání, a to ať už si pořídíte verzi pro PC nebo pro PS2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

FIFA 2004 vzniká v dílnách kanadského studia společnosti Electronics Arts a měla by být hotova někdy na podzim tohoto roku. Těšit se můžete na řadu vylepšení nejen po stránce grafické, ale také po stránce hratelnostní. Chystají se nové animace, rozšířená databáze a ovládací prvky a podstatně vylepšené prostředí (malé i velké stadiony), včetně různých efektů počasí. Nové úhly kamer by vám měly poskytnout mnohem lepší výhled na hru. Větší autenticitu titulu dodají i zasvěcené komentáře. FIFA 2004 bude obsahovat více než 500 oficiálních licencí, zahrnujíc 16 lig, 350 týmů a 10 tisíc hráčů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články