Psycho-thriller Condemned: Criminal Origins
zdroj: tisková zpráva

Psycho-thriller Condemned: Criminal Origins

6. 9. 2005 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Psychologický thriller/horor Condemned: Criminal Origins vzniká pod taktovkou společnosti Sega v dílnách vývojářského týmu Monolith.

Je to hra, které se dočkají jak majitelé PC, tak také budoucí vlastníci konzole Xbox 360. Její lineární příběh vás postaví do role vyšetřovatele sériových vražd, jehož zbraň byla použita pro vraždu dvou policejních důstojníků. Vy budete muset nejen přijít na to, kdo nebo co to udělalo a očistit tak své jméno, ale především přežít, neboť to jde i po vás.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci, kteří mimochodem zároveň pracují i na hře F.E.A.R., hodně svého úsilí investují do atmosféry. Tu podle jejich pojetí tvoří tři hororové prvky. Prvním jsou klasické šokové momenty, když na vás někde něco nečekaně vyskočí. Druhým je napětí - víte, že tu někde jsou a jsou po vás, ale nevíte co to je a kde přesně. A poslední prvek tvořící atmosféru je prvek psychologický - budete mít bizarní halucinace, zvláštní vize, takže nakonec nebudete vědět, co je skutečné.

Jelikož jde o hru akční, připravte se na boj. Samozřejmě budete mít k dispozici různé zbraně, jako revolver, pušku, samopal, brokovnici, aj. Poradit si ale budete muset místy i bez nich nebo s tím, co se vám prostě dostane zrovna pod ruku. Navíc, zmíněné zbraně nebudou tak snadno k dostání, což pochopitelně umocní napětí. Další nové obrázky najdete na IGN. Ujít si nenechte ani nedávno přidané trailery.
zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články