Real-time strategie Dawn of Fantasy
zdroj: tisková zpráva

Real-time strategie Dawn of Fantasy

26. 7. 2005 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velmi zajímavě vyhlíží nová fantasy real-time strategie, která se líhne v dílnách před čtyřmi lety založeného vývojářského týmu Reverie Entertainment.

Jmenuje se Dawn of Fantasy a my vám z ní dnes můžeme ukázat balík prvních screenshotů, jež pocházejí z nedávno dohotoveného marketingového dema. Obrazně řečeno vás tato hra nechá napsat příběh celého jejího světa, který nese název Mythador. To, co se totiž bude na obrazovkách vašich monitorů odehrávat, bude v podstatě ve vaší režii. To vy bude mít možnost volby a na vás bude záviset osud vámi vybrané rasy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dawn of Fantasy bude hrou o budování měst, pevností a civilizací, s čímž je samozřejmě spojeno rovněž válčení. Jelikož jde o hru fantasy, své místo zde najdou samozřejmě také kouzla. Na výběr budete mít ze šesti ras - arogantních lidí, vznešených elfů, hrdých trpaslíků, nelítostných orků, odměřených minotaurů a "černosrdcatých" draků. S každou z nich vás čeká zcela odlišný herní zážitek. Už podle obrázků je zřejmé, že jde o hru 3D, s velmi věrohodným, detailně propracovaným prostředím.

Příběh Dawn of Fantasy se bude rozprostírat hned přes šest kampaní. Ty mají být v žánru RTS dosti výjimečně pojaté. Hra bude zahrnovat také prvky RPG a chybět nebude ani podpora pro multiplayer. K dispozici přitom mají být náhodně vygenerované mapy typu RTS, anebo scénáře pro FPS a RPG styl. Více se dozvíte na oficiálních stránkách titulu, kde jsou k mání mj. i nějaká videa.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články