Reprobates hotovi, ale česká verze později
zdroj: tisková zpráva

Reprobates hotovi, ale česká verze později

4. 6. 2007 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V souvislosti s objevivšími se obrázky a s na oficiální stránce zmiňovaným, již několikátým odkladem temné adventury Reprobates (Zatracenci) jsme se optali Martina Malíka, šéfa domácí firmy Future Games, co je k tomu vedlo, jak to momentálně vypadá s datem vydání české verze a zda vůbec někdy vznikne.

Jeho odpověď, která jistě vyvolá spoustu reakcí, ale nelze se ji vůbec divit vzhledem k u nás bídnému odbytu Posla Smrti a NIBIRU (btw to je u aktuálního Levelu jako plná hra), přetiskujeme v kompletním znění níže.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Hra je hotova, minuly tyden jsme delali rozsahle preview pro zahranicni tisk, ale prednost ma vyroba zahranicnich jazykovych verzi. Bohuzel vydavani nasich her v Ceske republice se deje jen z toho duvodu, ze jsme ceska firma. Pokud jde o ekonomickou stranku veci, tak to smysl nema. Ceska distribuce vydela v podstate to, co jsou naklady na vyrobu ceske verze (dabing, upravy grafiky do cestiny, produkce a vyroba, distribuce) a tot vse. Lide u nas stale nepochopili, ze normalni je si software (pokud jej chci pouzivat) koupit a nikoli ukrast. Takze nase hry sice drive ci pozdeji hraje spousta lidi, ale prodeje tomu rozhodne neodpovidaji. Pokud bude tento trend pokracovat, je dokonce v budoucnu mozne, ze ceske verze vubec prestaneme delat a omezime se jen na cizojazycne (jejichz vynosy nam umoznuji hry vyvijet). Je to sice smutne, ale je to tak.
zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články