Rise of Nations: Throne and Patriots se blíží
zdroj: tisková zpráva

Rise of Nations: Throne and Patriots se blíží

11. 4. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce strategické hry Rise of Nations nyní připravují vývojáři z Big Huge Games nový datadisk, který byl pokřtěn Throne and Patriots.

Objevit byste v něm měli jednak věci, jež tvůrci nestihli nebo nemohli z nejrůznějších důvodů dát do původní hry, ale také nápady, které k nim dorazily z řad fanoušků. Práce na tomto addonu započaly ihned po vydání Rise of Nations, skončit by měly velmi brzy, neboť do obchodů hru plánují dostat už 28. dubna. Vydavatelem je pochopitelně opět Microsoft.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Rise of Nations: Throne and Patriots vám bude moci nabídnout pět nových kampaní (alespoň podle rozhovoru pro webzín The Armchair Empire, podle oficiálních stránek jsou to čtyři). V jejich rámci byste se měli seznámit se šesti novými národy, včetně původních amerických kmenů, které si vyžádali právě fanouškové. Dále zde budou zastoupeni například i Indové, Holanďané a Portugalci. Více se tentokrát tvůrci soustředili také na systém vlád, který se jim v původní hře zdál trochu zanedbaný. Rozhodnout se budete moci mezi šesti typy vládních zřízení (od socialismu po kapitalismus). Samozřejmě nebudou chybět různé nové jednotky a těm, co rádi dávají najevo svou "velikost", jistě udělá radost, že budou moci postavit tři další divy světa (Hanging Gardens, Red Fort, Forbidden City). Další rozhovor týkající se zapeklitostí vývoje tohoto datadisku naleznete na GameSpy.

korgull

Nejnovější články