RTS Perimeter několikanásobně oceněná
zdroj: tisková zpráva

RTS Perimeter několikanásobně oceněná

10. 3. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velice pěkné screenshoty dnes naleznete v naší galerii ke hře Perimeter, která na letošní KRI (ruská konference vývojářů) získala ocenění "Nejlepší PC hra" a "Nejlepší herní design".

Zároveň zde byla prohlášena i tou "Nejlepší hrou KRI 2004" a její vývojáři - studio K-D Labs - si z Moskvy odvezli titul "Nejlepší herní tvůrci". Pokud si honem nemůžete vzpomenout, co je Perimeter vlastně zač, pak připomínám, že jde o originální real-time strategii založenou na neustálých změnách terénu. Před pár měsíci jsme vám nabídli také interview, kde se toho o této hře dočtete mnohem více.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Dnešní nové ukázky se zaměřují právě hlavně na technologii přeměny terénu, ale uvidíte na nich také neproniknutelný silový štít, nano-technologie, tedy systém, který dá hráči možnost uzpůsobit své jednotky situaci přímo na bojišti. V Perimetru budou hráči vlastně závodit v získávání energie a budování domova pro sebe samé na jediné obyvatelné planetě. Energie bude uvolňována při změnách terénu. Jen s její pomocí budete moci rozšiřovat své území a omezovat možnosti nepřátel. Hru bude vydávat společnost Codemasters, která před měsícem zahájila provoz nových oficiálních stránek titulu. V obchodech bychom Perimeter měli spatřit na jaře (v Americe má vyjít v červnu).
zdroj: GCH

korgull

Nejnovější články