Sacred 2 - Seraf v akci - obrázky a videa
zdroj: tisková zpráva

Sacred 2 - Seraf v akci - obrázky a videa

1. 7. 2007 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vy, co jste se beznadějně zamilovali do fantasy světa RPG Sacred společnosti Ascaron Entertainment, už jistě netrpělivě očekáváte vydání jejího pokračování s názvem Sacred 2: Fallen Angel.

K tomu sice nedojde dříve než v prvním čtvrtletí příštího roku, avšak už dnes se můžete do jeho bujného 3D světa podívat prostřednictvím nových ukázek v naší galerii a také tří krátkých videí. Všechno to tentokrát zachycuje v akci především Serafa, což je jedna z nových postaviček, jež vám spolu se spoustou dalších novinek Sacred 2 nabídne.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Serafové jsou vlastně andělé, kteří byli kdysi bohy pověřeni chránit říši Ancaria před nebezpečím. Po velmi dlouhém čase začali ztrácet zájem bránit svět před chaosem a jali se upřednostňovat své vlastní potřeby. V současnosti už je mezi nimi jen pár takových, co ještě ctí původní poslání a bojují za právo a mír. V Sacred 2 jsou Serafové vypodobnění coby okřídlené ženy, přičemž jejich křídla fungují jako brnění stejně dobře jako zbraň. Jsou to rychlé, elegantní a akrobaticky založené válečnice. Bojují s lehkými nebo středně těžkými zbraněmi a když je potřeba, nebrání se ani technice.


další dvě kraťoučká gameplay videa zde a zde

Sacred 2 svým dějem předchází původní hru z roku 2004 o celé 2000 let. Hráčům představí dvě souběžné kampaně - za Světlo a Temnotu. Se Serafem volíte kampaň Světla. Kdybyste na začátku hry zvolili postavičku Inkvizitora, vydali byste se po cestě Temnoty. Celkem vám Sacred 2 dá na výběr ze šesti hratelných hrdinů. Vedle singleplayeru bude součástí titulu také multiplayer zahrnující mimo jiné módy i kooperativní hru.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články