Střípky o FIFA Football 2004
zdroj: tisková zpráva

Střípky o FIFA Football 2004

11. 8. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Říjen je měsícem, k němuž každoročně směřuje vydání svých herních titulů řada vývojářů a nejinak je tomu se sportovními sériemi od EA Sports.

Letošnímu vydání fotbalové FIFY předchází spousta kusých informací, které postupně pronikají na internet a tak je dobré se prakticky denně pídit, jestli se zase neobjevilo něco nového. Rád bych shrnul několik nejdůležitějších zpráv z posledních dní, kde začnu třeba spoluprací FIFA Football 2004 s fotbalovým manažerem Total Club Manager 2004. Propojení dvou fotbalových titulů, které se mu věnují každý ze zcela jiné stránky, bude zajímavé díky společné databázi, kdy si budete moci v TCM nadcházející zápas přepnutím do FIFA 2004 přímo zahrát. To opravdu nezní vůbec špatně! Naše galerie byla nyní obohacena o několik nových přírůstků pocházejících z PlayStation 2 verze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co se týká videí, je jich venku už dlouhá řada a najdete na nich ukázky spousty nových prvků, které se letos ve hře objeví. Většinou vypadají novinky velice povedeně, nicméně až hra ukáže, jak je to s nimi doopravdy. Mě osobně docela zarazilo video ukazující branku z dobrých 30 metrů. Na jednu stranu potěší, že dalekonosné střely mohou skončit v síti, ale ukázka z videa je právě tím nějnešťastnějším příkladem. Golman má v něm zcela odkrytý výhled, je v dobrém postavení a namísto, aby na poměrně lehkou střelu reagoval skokem, začne láteřit a rozhazovat rukama ještě v době, kdy míč letí vzduchem. Z toho mám trochu mrazení a připomíná mi to situace, kdy je předem spočítáno, jak akce dopadne, čehož bych se velice nerad v nové FIFĚ dočkal.

Dále je známa finální podoba českého nároďáku, o němž jsme zde psali minulý týden. Poslední zprávou je termín vydání hratelného dema, které můžeme očekávat zhruba v polovině září. Po internetu nedávno kolovaly spekulace, že by mohlo vyjít už někdy v první půli srpna, ale nebyla to pravda. Všem, kdo se o sérii FIFA a dění kolem ní zajímají, doporučují pravidelnou návštěvu český stránek FIFACZ.com. Tam najdete přehledně vše, co se kde šustlo včetně downloadů, patchů, screenshotů či videí, kterých existuje k nadcházejícímu ročníku už dlouhá řada a téměř denně se nějaké nové objeví. Pochvalme tímto Lukáše Svobodu a jeho tým, který se o české stránky svědomitě stará a neustále sleduje veškeré dění.
zdroj: FIFACZ a další

mickey

Nejnovější články