Testování Tribes: Vengeance začíná, nové ukázky
zdroj: tisková zpráva

Testování Tribes: Vengeance začíná, nové ukázky

9. 6. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost Vivendi Universal začala prostřednictvím oficiálních stránek jejich nadcházející third-person akční střílečky Tribes: Vengeance nabírat zájemce o uzavřené betatestování této hry.

Začátek bety byl stanoven na pondělí 14. června a i když bude počet testerů pro začátek hodně limitován, každý týden by měli být přibíráni další a další, až nakonec později v létě začne veřejné betatestování. Plná verze hry by pak měla být vydána letos v říjnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ovšem kromě výše uvedeného tu pro vás dnes máme ještě další záležitosti týkající se Tribes: Vengeance. Konkrétně mám namysli nové screenshoty, které si nyní můžete prohlížet v naší galerii. jak víte už z řady našich předchozích zpráv, Tribes: Vengeance svým hráčům nabídne vedle extrémního multiplayerového zážitku, úplně poprvé také podmanivou single-playerovou kampaň. V jeho jinak velmi složitém příběhu, který vám bude předkládán pomocí cutscén, prý bude sedm hlavních postav. Těšit se ale můžete i na spoustu nových prostředků a zbraní. Zajímají-li vás podrobnosti ohledně vývoje herních postaviček a zapeklitostí okolo jejich animování a vytváření cutscén Tribes: Vengeance, přečtěte si ?rozhovor, který redaktorům GameSpotu poskytl Ben Hutchings, hlavní animátor.
zdroj: HomeLAN, GameSpot

korgull

Nejnovější články