Teutoburská řež na největším obrázku z Total War: Rome II
zdroj: tisková zpráva

Teutoburská řež na největším obrázku z Total War: Rome II

10. 4. 2013 19:47 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

S ohledem na to, co o Total War: Rome II víme, by neměl nikdo pochybovat o tom, že to bude velká hra. Ne nutně odkazem a pověstí, i když to je samozřejmě možné, ale rozsahem. Osm představených hratelných frakcí, rekonstrukce obrovských historických bitev, propracovanější taktika, diplomacie a další aspekty ekonomické, politické a bojové simulace.

Creative Assembly jsou zkrátka megalomani a podtrhují to panoramatickým záběrem na masakr v Teutoburském lese. Už jste si jej mohli v prostřizích prohlédnout na záběrech z pár týdnů starého traileru. Nyní si však významnou bitvu můžete prohlédnout v klidu a se všemi aspekty dané situace. Výřez z obrázku, který vidíte někde okolo, ten je věru jenom ilustrační. Panoramatický obrázek v obřím rozlišení 30000 x 9785 pixelů si musíte stáhnout z této stránky. Na Games by se nevešel, ani kdybychom smazali všechno ostatní a udělali prostor jenom krásnému vyobrazení výše zmíněné bitvy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ne že bych o této variantě nepřemýšlel, ale raději jsem to zavrhl a začal zkoumat, jak nejlevněji udělat z panoramatického obrázku hezký obraz. Vedle bitvy u Lipan by se vyjímal nádherně. Nutné dodat, že to samé lze ale říci i o prvním panoramatickém megaobrázku, který byl zveřejněn už dříve a znázorňoval bitvu o Kartágo. Kdo z vás ho prošvihl, měl by to napravit. Není nic lepšího než trávit večer zkoumáním nepatrných detailů vyobrazení bitev.

Nejnovější články