The Order: 1886 se ukazuje na nových obrázcích a vypadá skvěle
zdroj: tisková zpráva

The Order: 1886 se ukazuje na nových obrázcích a vypadá skvěle

23. 10. 2013 16:22 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Po představovacím traileru The Order: 1886 jsme oprávněně měli obavy, že je to hezký filmeček, byť v herním enginu, ale realita téhle steampunkové střílečky bude někde jinde. Nyní byla vydána řada nových obrázků, které zachycují i herní části dema hry a světe div se, ono to pořád vypadá skvěle!

O zápletce hry už obšírně psal Láďa, takže jen v rychlosti. V Zemi, která se nevyvíjela jako ta naše, došlo na přelomu 7. a 8. století ke genetické mutaci části lidstva. Takzvaní half-breeds samozřejmě začali s lidmi válčit a díky lepší fyzické konstituci i vítězit. Reakcí byl vznik rytířského řádu, který s nimi po staletí bojuje hlavně díky objevu regenerativní substance, která jim propůjčuje dlouhověkost a větší trvanlivost v boji.

I tak ale rytíři umírali a pokaždé, když jeden padl, nový rekrut přebral jeho jméno. A tak jsme se ocitli v 19. století v družině sira Galahada, několikátého toho jména (o samotné družině viz tento článek). Lidstvo zastavilo několik staletí pomalých proher díky nástupu nových technologií, jako je třeba puška střílející elektrické výboje, zápalná termitová puška nebo další puška, která odhodí nepřátele proudem stlačeného vzduchu. Ale znáte to, čert nikdy nespí a staletí problémů se projevily na nespokojenosti obyvatelstva, které má už dost vládnoucích skupin, takže kromě half-breedů tu hrozí i občanská válka.

Nu a nyní už ty zmíněné obrázky. Nezapomeňte si je rozkliknout a pro zbylé se vrhněte do kompletní galerie!

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

 

Nejnovější články