Tony Hawk Pro Skater 4 vyjde i pro PC
zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk Pro Skater 4 vyjde i pro PC

4. 4. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když se v říjnu loňského roku objevila informace, že nové pokračování oblíbené série Tony Hawk Pro Skater na PC nevyjde, zvedla se vlna nevole.

Zřejmě ale nešlo o tak definitivní rozhodnutí, jak se tenkrát zdálo, neboť nyní je pro změnu jisté, že se Tony Hawk Pro Skater 4 objeví nejen ve verzi pro PC, ale rovnou také ve verzi pro Macintosh. Zatímco majitelé konzolí si tohoto titulu mohou díky společnosti Activision užívat již od loňska, kdy se na hru můžete těšit i vy, však ještě nebylo odhaleno.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tony Hawk Pro Skater 4 vám všem, pro které to malé prkénko s kolečky znamená svět, opět umožní stát se legendárním skateboardistou Tonym Hawkem nebo i 13 dalšími atlety a předvést jejich prostřednictvím své umění. Vyzkoušet budete moci všechno možné triky, včetně těch nebezpečně vyhlížejících jízdách po zábradlí, výskoků na různé další objekty, jízdy za autem, apod. Chybět pochopitelně nebude ani multiplayer, kterého se bude moci zúčastnit až osm hráčů. Právě v něm se vám představí i některé zcela nové herní módy, jako "CTF" nebo "Goal Attack". Tony Hawk Pro Skater 4 si můžete předobjednat přímo na stránkách společnosti Aspyr. Dema pro obě verze hry se prý připravují.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články