Tribes: Vengeance, Football Manager, Armies of Exigo
zdroj: tisková zpráva

Tribes: Vengeance, Football Manager, Armies of Exigo

13. 5. 2004 11:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tribes: Vengeance je první hrou série Tribes, která je zaměřena na single-playerový zážitek.

Multiplayer bude obsahovat také, s podporou až 32 hráčů. Spolupracují na ní společnosti Vivendi Universal a Irrational Games. K vydání by mělo dojít ještě letos. Hráč se ujme postupně několika různých postav napříč dvěma generacemi rodiny. Ke klasickému arzenálu zbraní série přibudou některé další, stejně jako se v této hře objeví i některá nová vozidla.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Tribes: Vengeance galerieFootball Manager 2005 galerieArmies of Exigo galerie

Na konec roku se chystá další titul, ze kterého vám přinášíme sadu nových screenshotů - Football Manager 2005 od Sports Interactive. Tato hra, nebo spíše simulace, je určena všem nadšeným milovníkům fotbalu. K dispozici vám dá přes 3000 týmů z více než 40 zemí světa a ve více než 140 skupinách. Zahrát si budete moci ve všech špičkových světových ligách.

Do třetice máme nové obrázky z fantasy RTS Armies of Exigo, vznikající v dílnách Black Hole Games. V této hře se vám představí tři různé rasy. Dvě z nich spolu válčí odnepaměti, ale nyní se budou muset spojit, aby zlikvidovaly třetí, která znamená jejich společnou hrozbu. Každá z ras bude disponovat speciálními jednotkami schopnými se plynule pohybovat mezi úrovněmi povrchu země. Vydání tohoto titulu se předpokládá na podzim.
zdroj: PR

ko

Nejnovější články