Tribes: Vengeance využije Havok 2 engine
zdroj: tisková zpráva

Tribes: Vengeance využije Havok 2 engine

10. 1. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv má být first-person akce Tribes: Vengeance zaměřena především na multiplayer, ani singleplayerová kampaň by neměla přijít zkrátka.

Vývojáři slibují thrillerový příběh se zajímavým průběhem a nečekanými zvraty. Celá hra běží na vylepšené verzi Unreal enginu a jak vypadá můžete obhlédnout na skoro dvaceti nových screenshotech, které jsme pro vás přidali do galerie. Tribes: Vengeance by měla být po vizuální stránce protkána řadou zajímavých drobností, jako je třeba prach vzdouvající se za startujícími vznášedly, nebo detailní mimika, díky které budou postavy lépe vyjadřovat své emoce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z tohoto týdne pochází i zpráva, že Vivendi Universal podepsali smlouvu se společností Havok o licenci jejich realistického fyzického engine Havok 2, který asi znáte z Max Payne 2 nebo Deus Ex 2. Tento systém bude Vivendi poprvé využívat právě v Tribes: Vengeance, ale z titulů od konkurenčních společností se objeví třeba i v dosud neohlášené hře od Shiny Entertainment (možná Enter the Matrix 2?). Tribes: Vengeance každopádně očekávejte až někdy ke konci letošního roku.

kate

Nejnovější články