Trocha informací a obrázků z Live for Speed S2
zdroj: tisková zpráva

Trocha informací a obrázků z Live for Speed S2

30. 12. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tentokrát tu máme něco pro příznivce závodních simulátorů a zejména pak jednoho, který nese název Live for Speed.

Už dříve jste se na našich stránkách mohli dočíst o tom, že se pracuje na jakýchsi rozšířeních této hry - S1, S2 a S3. S1 je už dávno venku, recenzi jste si mohli přečíst v listopadu. Dnes se tedy budeme věnovat dalšímu z nich - S2, a to hlavně proto, že vám z něj teď můžeme nabídnout balík obrázků a jedno nové, dvouminutové video (5 MB).

Na začátku prosince dosáhla Live for Speed S2 alfa fáze svého vývoje, což znamená, že většina záležitostí už je na svém místě, ale spousta toho je ještě třeba vylepšit, vyladit, vyvážit, atp. Testeři prostě jedou na plný výkon. Kdy S2 vyjde, není ještě stanoveno, nicméně je zcela zřejmé, že to nebude letos. Jak jsme se dozvěděli na českých stránkách věnovaných Live for Speed, hráči, kteří vlastní S1, budou mít možnost pořídit si S2 za poloviční cenu než ti ostatní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

A nač že se můžete těšit? Měly by to být tři nové okruhy - Kyoto Ring, Westhill a Aston; 8 až 10 nových aut, a to pravděpodobně: závodní verze XF GTI, závodní verze aut LX, LX8 GTR, malý monopost s motorem 600cc, určený především na autokros, MRT6, monopost s dvoulitrovým motorem, formule XR, středně těžké sportovní auto s motorem vzadu, FZ50, velmi malé auto s předním náhonem, verze kupé a kabriolet, UF1000, závodní verze XR GT TURBO, závodní verze FXO TURBO, lehké sportovní auto s motorem uprostřed, výkonnější monopost; a vylepšení jako: nastavování přítlaku křídel u monopostů, opotřebování pneumatik, spotřeba paliva a zastávky v boxech, viditelné poškození aut, vylepšené zavěšení kol, vylepšené zvuky, průhledná okna u aut, více hráčů najednou na jednom serveru (asi 20).

korgull

Nejnovější články